Shopping Cart
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Virtain Taideyhdistys ry

Ilmoitamme tapahtumistamme tällä nettisivustollamme.

Ilmoituksia voit lukea myös paikallislehden muistipalstalla sekä yhdistyskirjeissä.

TAIDETALO AVAUTUU KESÄKSI 2022 VIRTAIN PERINNEKYLÄÄN. Tiedotamme lisää aiheesta kevään edetessä.

LUE VIRTAIN TAIDEYHDISTYKSEN UUSIN JÄSENKIRJE TÄMÄN LINKIN TA​KAA

TAIDELEIRI VISUVEDELLÄ 25.7.- 30.7.22:

Ruoveden Taideyhdistys järjestää jälleen kesäisen taidemaalauskurssin.
Kurssiviikko on vko 30/2022 ja kurssi pidetään Ruoveden Visuvedellä.

Kurssin ajankohta on maanantai 25. – lauantai 30. heinäkuuta. Kurssipaikka on Visuveden Nuorisoseurantalo, Alastalontie 5, 34870 Visuvesi. Tarkoituksena on, että 100-vuotias seurantalo saataisiin myös liikuntarajoitteisille esteettömäksi kesään mennessä.
Kurssi alkaa maanantaina klo 11 ja päättyy lauantaina lounaan jälkeen.

Kurssin opettaja on taiteilija Matti Kuronen Tampereelta.
Kurssin ruokatarjoilusta vastaa pitopalvelu Riina Syrjä.

Kurssin hinta on kokonaisuudessaan 375 euroa.

Hintaan sisältyy opetus ja ruokailut – aamukahvi (paitsi ma), lounas, iltapäiväkahvi ja illallinen.
Kurssi päättyy lauantaina lounaan jälkeen.

Pyydämme tutustumaan ruokalistaan ja ilmoittamaan vahvistuksen yhteydessä, mikäli ruokavalionne edellyttää jotain muuta kuin mitä on alustavalla listalla. Kaikki tarjottava on luonnollisesti laktoositonta.

Jos haluat ilmoittautua kurssille, tee se pian, sillä paikkoja on rajoitetusti – kurssille otetaan enintään 18 henkeä.

Kurssimaksun pyydämme suorittamaan taideyhdistyksen tilille FI82 5403 0720 0884 77 ilmoittautumisen jälkeen ja kuitenkin viimeistään kesäkuun loppuun mennessä.

Visuvesi on vireä, teollistunut maalaiskylä keskellä upeita järvimaisemia. Täällä pääset maalaamaan samoissa maisemissa, missä Akseli Gallen-Kallela ja Louis Sparre liikkuivat ja maalasivat 1800-luvun lopussa. Visuveden kylässä on hyvätasoinen K-Market ja lounaskahvila, joka palvelee myös kesäiltaisin. Ruoveden kirkolle on matkaa 17 km ja sama matka on myös pohjoisen naapurimme Virtain keskustaan.

Järjestämme jälleen kurssipaikalle Arteljee Oy:n leirikaupan. Toiveita otetaan vastaan.

Kurssiterveisin

Ruoveden Taideyhdistys ry

Arto Kovasin, puh. 0400 428829, s-posti [email protected]

Ritva Kovasin, puh. 0400 789 440, s-posti [email protected]

Vuoden nuori taiteilija 2022

Virtain taideyhdistys on valinnut Vuoden Nuoreksi Taiteilijaksi 2022 Lotta Laaksosen (vasemmalla) ja Elina Ylä-Mononen sai kunniamaininnan.

Virtain taideyhdistys iloitsee nuorten lahjakkuuksista ja palkitsee ilolla nuoria taiteilijoita.

Alla Lotta Laaksosen digitaalisia töitä ( 2 ylintä) sekä Elina Ylä-Monosen perinteisiä töitä (alimmaiset).

Näyttelyseinistä

Jäsenille on tarjolla kuusi paikkaa, joissa voi pitää näyttelyn neljän kuukauden ajan kerrallaan ilman kustannuksia.

Taideyhdistys ei myöskään peri myydyistä töistä 15% provisiota. Näyttelypaikat ovat: Keiturinpuiston vanhainkoti, Virtain kaupungintalon hallintokäytävä 3 krs., Nuorisokeskus Marttinen, Virtain terveyskeskus, Attendon hoivakoti ja Vihriälän hoitokoti.

Näyttelyseinien varauksia ottaa vastaan Arja Järvensivu puh. 044 0475811.

Marttisen näyttelyseiniin on olemassa valmiit teoslaput -tiedosto avattavissa tämän tekstin alapuolella olevasta linkistä.

Marttisen näyttelysein​ä: Lataa teosluettelo tästä.

YHTEYSTIEDOT:

Virtain Taideyhdistys ry